Spela golf

Här hittar du all information om att spela golf på Bedinge GK.

Spela golf på Bedinge Golfklubb

Funderar du på att börja spela golf och komma med i den ca: 500.000 människor stora svenska golffamiljen så har du tagit ett steg mot ett sundare liv! Golf är nyttigt med all motion och frisk luft det ger att vara ute i fyra timmar. Ta kontakt med klubben för att komma igång.

Då har vi åter öppnat Välkomna in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19!.
09:00-16:00 öppettider kan variera pga rådande vinterväder.

09,00 - 12:00 Måndagar: Stängt from 2/11

Vid frost spelas banan på provisoriska greener . Vid spel på provisoriska greener så är greenfeen 200 kr  Så här inför säsongsstarten 2021 kan det vara läge för lite uppdatering. Vädret är just nu fantastiskt bra och inför helgen är banan hårt belastad med mer eller mindre fullbokat. En liten påminnelse just nu är banan och framför allt greenerna  väldigt känslig därför är det oerhört viktigt att ni lagar ert nedslagsmärke på greenerna. När det gäller FW och de finklippta områdena av banan tillämpas just nu lägesförbättring. Se Lokal regel som finns på klubben. Vi har också bilförbud pga det blöta underlaget.