Boka starttidMin Golf
Börja spela golf! / Grönt kort

Funderar du på att börja spela golf och komma med i den ca: 500.000 människor stora svenska golffamiljen så har du tagit ett steg mot ett sundare liv!

Börja spela golf på Bedinge GK!

Introduktionskurs! (Grönt kort)

Söndagar kl 13-15 20/9, 4/10, 11/10, 18/10 och ytterligare 1 tillfälle efter överenskommelse.

Hur får du Grönt kort?

När du efter genomförd utbildning kan uppvisa en viss spelkompetens får du grönt kort. Du skall klara av ett nedanstående alternativ från 150-meters markeringen:

• Vid ett tillfälle presterat 18 poäng eller mer vid spel av 9 hål.
  • Vid två tillfälle presterat 14-17 poäng vid spel av 9 hål.

Du spelar poängbogey över 9 hål från 150-meters markeringen. Alla hål spelas som par 3-hål. Du genomför golfrundan med en spelare (fadder) som har handicap 36 eller lägre.

Gå vår introduktionskurs. Här får du möjlighet att ta reda på om det är något för dig

Anmälan görs i receptionen eller via mejl till marcus.dahlberg@pgasweden.com

Under 5 tillfällen totalt 10 timmar hinner vi med att prova på alla slag och gå igenom hur allt som vi erbjuder dig som golfare och vad som förväntas av dig.

Allt enligt riktlinjerna som Svenska Golfförbundet rekommenderar. https://golf.se/for-spelaren/spela-golf/borja-spela-golf/  Under utbildning har du full tillgång till vår fina träningsområde/korthålsbana.

Utlåning av klubbor finns vid behov.

Antal per grupp: 5-8 personer

• Paket 1: Kurs inkl. medlemskap 2020 Pris: 1 995 kr
  • Önskemål om Nybörjarkurs i privat regi läggs upp individuellt kontakta Marcus Dahlberg Pris: 2 500 kr för 5 lektionstimmar.

Vad ingår i kursen:

• Introduktion
  • Allmän information om "Spelet golf" och Golfklubben
  • Kurslitteratur. (gå in på golf.se)
  • Genomgång av golfens alla grundslag.
  • Caddie/Fadder rundor.
  • Fritt spel på korthålsbanan och 18 håls banan

För anmälan vänligen kontakta Pro Marcus på marcus.dahlberg@pgasweden.com

Kom in och njut av en god måltid i vår golfrestaurang - hål 19! När växeln är stäng ring på mobilnummer 0733-117207.
09.00 - 16:00
09.00 - 16:00

08.30 - 14:00
08.30 - 14:00